Blog

De media over ‘Veel soeps’


Allerlei media hebben aandacht besteed aan ‘Veel soeps’, waaronder: De Volkskrant Volkskeuken, Jamie Magazine, ANWB Buitenleven, Onkruid, Dagblad Tubantia, Enske Magazine, de Nederlandse Bibliotheek Dienst en Tijdschrift voor Yoga.

“Een smakelijke verzameling van honderd soepen, geordend naar de vier seizoenen.” - De Volkskrant

“Echt een aanrader.” - ANWB Buitenleven

“De recepten zijn duidelijk beschreven en over het algemeen gemakkelijk uitvoerbaar, de ingrediënten zijn eenvoudig te verkrijgen. Het boek is geschikt voor elke amateurkok die wil experimenteren met de smaken van verschillende groenten, maar ook voor de kok die heel bewust met etenswaar wil omgaan.” - De Nederlandse Bibliotheek Dienst

Soepfeestje in EnschedeOns nieuwste boek ‘Veel soeps – 100 heerlijke vegetarische soepen’ werd vrijdag 19 oktober gepresenteerd in de Kookboekhandel in Amsterdam.
 
Op zondag 4 november is er een feestelijk programma in Forum in Enschede om het verschijnen van het boek te vieren. Er is een optreden van de band Fool’s Circle, er worden korte kookfilms vertoond, Mara Michon van Theater Formaat begeleidt een interactief spel, en natuurlijk krijgt iedereen heerlijke soep, volgens een recept uit het boek!
 
Het is evenement is gratis. Je vrienden, famile en kennissen zijn ook hartelijk welkom!

De boeken zijn binnen!